Questions? Let us help via mail or WhatsApp
Free shipping within NL starting at €45

Life Stories Insert met Flow

Hoihoi, in deze blog ga ik je stap voor stap laten zien hoe ik een week spread heb gemaakt in de nieuwe horizontale DLS inserts. Hierbij maak ik gebruik van de Flow kit. 

Als eerste print ik natuurlijk de fotos van deze week uit, en ik pak de stempels uit de kit erbij om de inserts van data te voorzien. 


Dan verdeel ik de fotos over de week, zodat ik kan zien hoeveel ruimte ik heb om naast fotos dingen toe te voegen. In memory spreads vind ik het altijd leuk om ook wat ruimte te maken om te schrijven/journallen. Hiervoor gebruik ik graag de lijntjes stempel van DLS, dit maakt dat ik veel netter schrijf. 


Ik heb deze week niet heel veel om te schrijven, ik stempel dus 1 blok met lijntjes midden over twee dagen. Daarna plak ik met tape de fotos vast. Ik plak de tape niet helemaal aan de rand van de fotos. Dit doe ik zodat ik er straks nog wat onder kan schuiven aan embellishments. 


Voor ik verder ga, schrijf ik eerst. Dit doe ik zodat ik eventueel ook embellishments kan toevoegen vlak bij de tekst. Als ik eerst ga versieren en dan pas schrijven is het lastig in te schatten hoeveel ruimte ik nodig ga hebben en loop ik de kans dat ik schrijfruimte tekort kom. 

Je hoeft niet altijd al je journaling te schrijven, als 1 of 2 woorden genoeg zijn om het verhaal te vertellen gebruik ik graag alfabet stickers. Zoals ik hier heb gedaan bij de ‘nap time’ 


En dan is het tijd voor het versieren zelf, dit is gewoon een kwestie van neerleggen en uitproberen. Wat ik in dit geval heb gedaan is verschillende dingen uitgeprobeerd en ik heb daar tussendoor steeds een foto van gemaakt. Op die manier kan ik verschillende dingen uitproberen en de leukste kiezen. 


Ik had nu wel een idee wat ik wou, dus ben ik begonnen om alles vast te plakken, ik voeg nog een strookje washi toe en uiteraard nog wat enamel dots. 

En zo heb ik weer een week gevuld in mijn memory planner inserts. Hieronder zal ik wat linkjes plaatsen van producten die ik gebruikt heb. 

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan van deze blog en ik hoop je snel te zien op de community!

Groetjes,

Annemieke


Join Community : https://dls-community.com/

Gebruikte materialen :

  1. Flow XL Kit
  2. DLS Design Life Stories Insert Horizontal Weeks Coral Sands
  3. DLS Design Clear Stamp Insert Lines and Grid
  4. Memento Inkpad Tuxedo Black

What are you looking for?

Your cart

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods