Questions? Let us help via mail or WhatsApp
Free shipping within NL starting at €45

Must Have DLS Products

door Shirley

 

In deze blog vertel ik je graag wat meer over mijn favoriete DLS producten en producten die ik tijdens mijn craft-momenten echte must haves vind. In de maandelijkse kit krijg je natuurlijk al de mooiste producten in diverse kleuren en maten. De gemiddelde scrapper/planner/pocket page-er weet waarschijnlijk ook wel dat we daarnaast een hoop andere producten verzamelen.

 

Eén van mijn favoriete producten van DLS zijn de Alphabet stickers, ik heb een mooie stapel gedurende de jaren verzameld van zowel de puffy stickers als de gewone abc stickers, in allerlei kleuren en fonts. Zo matcht er altijd wel iets met de huidige kit en kan ik mooie, speelse of grote titels maken op mijn projecten. Zeker een must have dus!

 

Voor wie mij inmiddels al een beetje kent, weet dat ik stickers maar moeilijk kan weerstaan. De losse vellen van DLS zijn een perfecte aanvulling op de kits en ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld je planner! Ook de essential sticker sets zijn hier favoriet voor het opbouwen van een toffe planner spread bijvoorbeeld maar zijn ook zeer goed te gebruiken in je pocket pages of wanneer je een spread maakt in de nieuwe inserts! Ik kan niet meer zonder

 

Ook onmisbaar, is een goed stapeltje enamel dots. In de maandelijkse kit krijg je altijd een mooi matching vel enamel dots. Ik heb graag wat back-ups in de buurt of wanneer ik een andere kleur wil toevoegen dan zijn de dots daar een welkome ondersteuning bij.

 

 

Ook groot favoriet hier: diverse DLS shapes zoals deze leuke wood veneer shapes, maar ook de acrylic shapes van DLS hebben een mooi plekje in mijn voorraadkast. Deze woodveneer zijn klein en daarmee perfect om een vooraadje van te hebben voor wanneer je een leuke extra toevoeging wilt doen aan je lay-out zonder dat het overheerst. Je kunt ze schilderen, stempelen maar ook zo los gebruiken. Onmisbaar!

 

Journal en date cards zijn ook één van mijn favorieten. En ook deze kun je weer gebruiken in planner spreads, scrapbook lay-outs, pockets pages. Het leuke vind ik dat de journal cards altijd iets opgemaakt zijn, daardoor heb je gelijk wat deco maar voor een minimale lay-out ook perfect want de opmaak is nooit heel uitgebreid, dat kun je natuurlijk heel makkelijk zelf toevoegen. De date cards zijn ook perfect natuurlijk om makkelijk te laten zien welke week je gedocumenteerd hebt. Dus ook van deze kaartjes heb ik altijd wat in huis. 

 

Naast deze favorieten heb ik ook graag wat grijpvoorraad van woordstrips, silicone banners, stempels, stencils, washi en dies. Wanneer ik klaar ben met een kit, sorteer ik de ephemera op kleur en bewaar ik de patroonpapieren in een apart mapje zodat ik alles uiteindelijk weer kan blijven gebruiken. Ik ben heel benieuwd naar jullie favorieten!

 

Link Alphabet Stickers: https://dlsdesignshop.com/search?type=product&options%5Bprefix%5D=none&q=alphabet+stickers&options%5Bprefix%5D=last

Link Enamel dots: https://dlsdesignshop.com/collections/enamel-dots 

Link Essential stickers: https://dlsdesignshop.com/search?type=product&options%5Bprefix%5D=none&q=essential+stickers&options%5Bprefix%5D=last 

Link wood veneer: https://dlsdesignshop.com/search?type=product&options%5Bprefix%5D=none&q=wood+veneer&options%5Bprefix%5D=last

What are you looking for?

Your cart

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods