Questions? Let us help via mail or WhatsApp
Free shipping within NL starting at €45

Scrap Layout met de Bloom kit en de die set Tickets.

Heerlijk, wat heeft de Bloom kit toch heerlijke frisse kleuren. Ik word er echt vrolijk van. Deze kleuren wil ik dan ook graag naar voren laten komen. Echt al de kleuren.


Ik zat te denken aan te gaan werken met shapes. Een leuke manier om al de kleuren te gebruiken. Ik heb eerder al gewerkt met cirkels, hexagons en sterren. Maar voor nu wilde ik weer wat anders. Ik ben door mijn die-sets gaan zoeken, en vond toen de Ticket die-set van DLSDesign. En deze ga ik gebruiken voor mijn layout.Ik heb alle kleuren uit de kit gebruikt en deze vellen heb ik uit de 6x8 paperpad gehaald. Uit al mijn uitgekozen vellen heb ik 3 verschillende tickets gestanst.


Deze tickets heb ik als een strook in het midden van een vel wit dls cardstock geplakt. De een plat met dubbelzijdig tape, en een paar iets verhoogd met foam tape. Zodat de tickets iets verspringen, wat een leuk speels effect geeft. Ook heb ik de strook laten onderbreken, door wat gaten in het patroon toe te voegen, en soms boven of onder een extra ticket te plaatsen. Zo krijg je niet zo’n rechte lijn.Op een paar lege plekken heb ik een ticket getekend met een zwarte pen. Gewoon om te kijken hoe ik dat zou vinden staan. En ik moet zeggen dat ik het leuk vind. Leuk om daarin de transparante stickers in te plakken. Nou vind ik deze stickers zowiezo heel tof op een witte ondergrond. Ook heb ik mijn foto met een tag alvast op zijn plek bevestigd. De basis is gelegd.En dan is het de layout verder afmaken met al de embellishments die in de kit zitten. Ruime keus dus. Ik heb op verschillende tickets kleine clusters gemaakt. Niet te groot, wat de tickets zijn ook niet groot. En ik plakt de die-cuts vaak met foam tape. Ik houd van laagjes op mijn layout.


Voor mijn titel heb ik de letter stickers gebruikt samen met de Mason alfabet die. De uitgestanste letters heb ik weer op wit cardstock geplakt en uitgeknipt. Zo komen zo voor mij iets meer naar voren, op de plek waar zij nu zitten. 


En om de lay out helemaal af te maken, heb ik nog leuke woordstrips toegevoegd. Deze ook op foam. Dit geeft echt de finishing touch. 

 

-Diana-


Gebruikte materialen:

What are you looking for?

Your cart

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods