SHOP OLDER KITS ON SALE HERE

Tags met de Carefree kit

Ik ben helemaal dol op de zomerse kleuren van de Carefree kit. En het eerste waar ik aan dacht was het maken van allerlei kleurrijke projecten. Omdat ik niet echt een project had liggen, heb ik besloten om er zomerse tags mee te maken, die ik later weer in een project kan verwerken. Of misschien maak ik er wel een minialbumpje van. 

 

Eerst heb ik waterverf gebruikt op de tags. Ik ben dol op deze waterverfset van Amy Tangerine. Helaas is deze inmiddels niet meer te koop bij Scrapdelight, maar deze set van Vicki Boutin is een goed alternatief. 

 

 

 

Vervolgens heb ik alle tags op een andere manier versierd. Op blauwe en rode tag heb ik eerst wat verfspetters laten vallen. Op de gekleurde tag heb ik het stencil uit de kit gebruikt. Hiervoor heb ik Nautical Blue van Memento gebruikt. 

 

 

De groen-gele tag heb ik versierd met de ephemera uit de kit. Om wat diepte te creëren, heb ik foam tape gebruikt voor de titel. Voor de rode tag heb ik de plusjes gebruikt en een van de scripted words. 

Op de blauwe tag heb ik gebruik gemaakt van de stempel uit de kit. Hiermee heb ik een randje gestempeld met Versamark en daarna geëmbossed met embossingpoeder in de kleur goud. Daarna heb ik nog wat oude DLS stempels gebruikt voor een titel en een ondergaande zon. 

De gekleurde tag heb ik verder opgemaakt met de emphemera, enamel dots en chipboard uit de kit. 

 

 

Waarschijnlijk zie je deze tags binnenkort nog wel weer ergens in een project voorbij komen op mijn Instagram. Dan zal ik laten zien hoe ik ze verder verwerk in een project. 

 

Ik daag jullie ook graag uit om eens een klein project te maken, zonder dat deze per se in een album of project past waar je mee bezig bent. Maar gewoon, omdat je er zin in hebt om met de spulletjes in de kit aan de slag te gaan. Heel veel plezier!

 

Groetjes,

Marjan

  

Gebruikte materialen:

What are you looking for?

Your cart

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods